Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Izdelava spletnih zemljevidov

Spletni zemljevidi so razmeroma mlad a vse bolj uveljavljen produkt digitalne kartografije doma in v svetu. Njihova bistvena prednost v primerjavi s klasičnimi (tiskanimi) je nedvomno v hitrejši in cenejši izdelavi (odpade faza tiskanja karte). Posledično je tudi faza ažuriranja karte enostavnejša ter zopet cenejša.

Uporabnik sme izbirati med, lahko bi rekli, statičnim spletnim zemljevidom, kateremu ne more spreminjati merila pogleda na ekranu in dinamičnim, ki to omogoča. Slednji je pravzaprav skupina več statičnih zemljevidov, ki pokrivajo eno in isto območje ter so narejeni v vnaprej določenih merilih.

Vsebina spletnega zemljevida se prilagaja potrebam in željam naročnika. Naše podjetje ima bogate izkušnje pri ustvarjanju tematskih spletnih zemljevidov kolesarske, turistične in šolske vsebine znotraj prestolnice in cele države.

Imate vprašanje glede naših storitev?

Izpolnite spodnji obrazec ali si oglejte rubriko Pogosta vprašanja in odgovori. Tukaj

Vprašajte nas:

Vnesite kontaktne podatke in poklicali Vas bomo v roku 24-ih ur.