Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

O nas

Kontaktni podatki:

          Geodetska družba d.o.o.
          Gerbičeva ulica 59c
          SI - 1000 Ljubljana
          Tel:  +386 1 420 12 20
          Fax: +386 1 420 12 29


          E-pošta:  info@gdl.si
 

Geodetska družba d.o.o. je bila ustanovljena novembra 2007. Zaposluje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na širokem spektru geodezije. Vsi zaposleni so si svoje izkušnje pridobivali na večjih projektih v Sloveniji, Hrvaški, Makedoniji, Črni gori, Avstriji in Franciji.

Družba je usmerjena v zajem prostorskih podatkov z različnimi metodami in tehnikami, v kvalitetno analizo zajetih podatkov in v njihovo nadgradnjo ter ureditvijo v podatkovne zbirke (baze) in kartografske produkte. Osnovni spekter dejavnosti je področje zemljiškega katastra, katastra stavb, komasacije zemljišč, katastra gospodarske javne infrastrukture, topografske geodezije, inženirske geodezije, izdelave ortofoto načrtov, geografskih informacijskih sistemov, kartografije in izdelave računalniških aplikacij s področja geodezije.

Ena od poglavitnih prednosti družbe je zagotavljanje kvalitete produktov in uspešno prilagajanje različnim potrebam naročnikov, kar ji omogočajo bogate strokovne in delovne izkušnje njenih strokovnjakov.

 

 

Imate vprašanje glede naših storitev?

Izpolnite spodnji obrazec ali si oglejte rubriko Pogosta vprašanja in odgovori. Tukaj

Vprašajte nas:

Vnesite kontaktne podatke in poklicali Vas bomo v roku 24-ih ur.