Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Razvoj in izdelava aplikacij

Jedro razvojne skupine je začelo z razvojem aplikacij v obdobju uporabe prvih osebnih računalnikov v geodeziji, to je ob koncu osemdesetih let prejšnjega stoletja. Tako imenovani »GEO« programi so bile prve računalniške aplikacije za podporo geodetskih računanj nižje geodezije, predvsem pa za krmiljenje peresnih risalnikov in namiznih digitalnikov.

Programski paket GeoPro je najnovejši razvojni projekt družbe na področju razvoja aplikacij. Namenjen je predvsem podpori pri pripravi elaboratov s področja zemljiškega katastra, katastra stavb in evidence gospodarske javne infrastrukture. Ima bogato matematično podporo pri preračunavanju koordinat med različnimi koordinatnimi sistemi, ugotavljanju topoloških relacij med posameznimi objekti in zapisi podatkov v različne formate, ki služijo za izmenjavo podatkov z drugimi aplikacijami, predvsem s področja geografskih sistemov in projektiranja. Velikokrat služi tudi kot orodje za organiziran zajem grafičnih in atributnih podatkov z različnih skeniranih podlag. Najnovejša različica omogoča izračun koordinat točk z različnimi geodetskimi metodami (tahimetrija, poligon, zunanji ter notranji urez, ločni presek) in izravnavo geodetske mreže.

Imate vprašanje glede naših storitev?

Izpolnite spodnji obrazec ali si oglejte rubriko Pogosta vprašanja in odgovori. Tukaj

Vprašajte nas:

Vnesite kontaktne podatke in poklicali Vas bomo v roku 24-ih ur.