Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Snemanje iz zraka

Letalsko snemanje je postopek pridobivanja fotografij iz letala, namenjenih zajemu topografskih podatkov, evidentiranju stanja prostora, interpretaciji in za druge namene. V Geodetski družbi izvajamo snemanje iz zraka z brezpilotnim letalom Aibotix.

Oglej si videoposnetek snemanja.

Georeferencirane visokoresolucijske aerofotografije so idealne za fotogrametrične meritve. Iz njih lahko izdelamo ortofoto načrte v poljubnem merilu in resoluciji, oblak točk, 3D modele - odvisno od namena in želje naročnika. V digitalnem okolju, kjer so vsi podatki geokodirani v skupnem koordinatnem sistemu, imamo ogromno možnosti analiz in pridobivanja novih informacij. Podatke je možno povezati z geografskimi informacijskimi sistemi (GIS) in jih kot enakovreden informacijski sloj vključiti v analize.

V Geodetski družbi ponujamo tudi snemanje večjih območij s fotogrametrično kamero na ultralahkem letalu - sistem Geoniss.

Imate vprašanje glede naših storitev?

Izpolnite spodnji obrazec ali si oglejte rubriko Pogosta vprašanja in odgovori. Tukaj

Vprašajte nas:

Vnesite kontaktne podatke in poklicali Vas bomo v roku 24-ih ur.