Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Topografija

Topografija je področje geodezije, ki se ukvarja s prikazovanjem Zemljinih površinskih značilnosti. Vsebino običajno prikazujemo v skladu z uradno veljavnim topografskim ključem po Pravilniku o geodetskem načrtu (Uradni list RS, št. 40/04). Vendar pa ta topografski ključ ne predstavlja edinega možnega nabora vsebine, ki se lahko prikaže na geodetskem načrtu. Končna odločitev o vsebini in načinu prikaza je še vedno odvisna od naročnika, ki lahko predlaga dodatne vsebine in od odgovornega geodeta, ki glede na namen geodetskega načrta strokovno odloči o primerni vsebini in obliki ter s podpisom in z navedbami v certifikatu geodetskega načrta za izdelek tudi strokovno odgovarja.

 V družbi smo še posebej orientirani na izdelavo večjih načrtov, kjer za osnovni vir uporabljamo stereopare aerosnemanja, ki jih dopolnjujemo s terenskimi meritvami in s podatki iz različnih prostorskih evidenc.

Imate vprašanje glede naših storitev?

Izpolnite spodnji obrazec ali si oglejte rubriko Pogosta vprašanja in odgovori. Tukaj

Vprašajte nas:

Vnesite kontaktne podatke in poklicali Vas bomo v roku 24-ih ur.